top of page
bordlinks_beauty.jpg
De Aanzet Amsterdam- Natuurlijke Verzorging

Natuurlijke Verzorging 

2_echineavrijstaand.png

Bij de Aanzet drogisterij "Natuurlijke Verzorging" hebben we alles op het gebied van lichaamsverzorging, voeding-supplementen, cremes etc.  Het overgrote deel van onze merken bestaan louter uit biologische en/of natuurlijke producten.

Onze Expertise

In de winkel vind je natuurlijke, biologische producten op basis van planten en kruiden die de natuur ons biedt. Medicinale kruidenproducten uit Lelystad, biologische zepen uit Amsterdam, loepzuivere voedingssupplementen uit Numansdorp, natuurcosmetica en make-up. We kopen zoveel mogelijk uit Nederland in.

De expertise van de mensen van De Aanzet Natuurlijke Verzorging is uniek. We zijn uitgebreid getraind in de werking van kruiden en voedingssupplementen (natuurvoeding, natuurdietiek en orthomoleculaire suppletie). Er is een schat aan ervaring en kennis, in de huidverzorging, drogisterij en schoonheidsspecialisatie. Een deskundige basis om advies te geven vanuit een zuiver biologische basis. Daar staat onze expertise voor.

2_echineavrijstaand.png
AANZET_lavendel.png
AANZET_camille.png

Waarom voedingsuppletie?

Door factoren zoals bijvoorbeeld onvolwaardige voeding, gebrek aan lichaamsbeweging, verhoogte behoefte door acute of chronische aandoeningen, toxische overload uit onze omgeving, overmatige elektromagnetische, geestelijke of fysieke stress, is het voor een lichaam fijn wat extra voeding te krijgen. Iedereen kan wat extra's gebruiken.

 

Als je kiest voor biologische voeding help je - naast het klimaat - je eigen gezondheid en heb je in dat opzicht gelukkig al een streepje voor. Biologische voeding is namelijk rijker aan celbeschermende antioxidanten. Maar los daarvan kan het belangrijk zijn een voedingsaanvulling te gebruiken. Vraag ons naar de opties voor veganisten, vegetariers, kinderen, ouderen, mensen die ziek zijn (acuut of chronisch) en/of al geneesmiddelen gebruiken. Voor ieder lichaam is er een persoonlijk advies op te stellen. 

MERKEN

weleda . lavera dr. bronner bee honest . noordkroon . new care . ladrome . dr. vogel

VSM . heel . salus . bonusan . orthica . mattisson . de polderkol . testa . minami . mannavital alqvimia . the ohm collection . adler schüssler zouten . arkopharma . dr hauschka

bach Resue / bach Bloesem chi . earth- line . royal green . annemarie borlindt sun .

sol the ibiza sun . de traay werfzeep unwaste . zeepziederij borssenburg .

organic India . speick . Laveen

bottom of page